Hagymás – kukoricás
burgonyapüré:
Hozzávalók:
70 dkg burgonya, 2 közepes fej lilahagyma,175 g csemegekukorica
(konzerv), 1 kis dobozos tejföl, só és vegeta ízlés szerint
Hozzávalók:
70 dkg burgonya, 2 közepes fej lilahagyma,
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk, és sós vízben 20 – 25 perc alatt puhára főzzük.
Közben a hagymát kockákra vágjuk, és kevés olajon vagy vajon megpirítjuk.
A megfőtt krumplit leszűrjük, összetörjük, hozzákeverjük a tejfölt, hagymát, kukoricát, sót és vegetát.
http://www.nosalty.hu/recept/hagymas-kukoricas-burgonyapure
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk, és sós vízben 20 – 25 perc alatt puhára főzzük.
Közben a hagymát kockákra vágjuk, és kevés olajon vagy vajon megpirítjuk.
A megfőtt krumplit leszűrjük, összetörjük, hozzákeverjük a tejfölt, hagymát, kukoricát, sót és vegetát.
http://www.nosalty.hu/recept/hagymas-kukoricas-burgonyapure
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése