2013. február 14., csütörtök

Hagymás hús


Hagymás hús:
Hozzávalók: néhány szelet sertés hús, 2 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, pirospaprika, olaj
Elkészítése: A vöröshagymákat felkarikázzuk, a fel szeletelt húsokat sózzuk - borsozzuk mind a két oldalukon.
Egy serpenyőbe teszünk egy kis olajat, erre tesszük a felkarikázott vöröshagymákat és egyhén sózzuk - borsozzuk. Amikor a hagyma összeesett, rá tesszük a hús szeleteket, fokhagymatörővel össze törjük a fokhagymákat és a húsra kenjük, majd megszórjuk egy kis pirospaprikával, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és fedő alatt készre pároljuk.
Tálalhatom rizibizivel, főtt tésztával vagy egy kis főtt rizzsel. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése