Hagymás hús:
Hozzávalók:
néhány szelet sertés hús, 2 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, bors,
pirospaprika, olaj
Elkészítése:
A vöröshagymákat felkarikázzuk, a fel szeletelt húsokat sózzuk - borsozzuk mind
a két oldalukon.
Egy serpenyőbe teszünk egy kis olajat, erre tesszük a
felkarikázott vöröshagymákat és egyhén sózzuk - borsozzuk. Amikor a hagyma
összeesett, rá tesszük a hús szeleteket, fokhagymatörővel össze törjük a
fokhagymákat és a húsra kenjük, majd megszórjuk egy kis pirospaprikával,
felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és fedő alatt készre pároljuk.
Tálalhatom rizibizivel, főtt tésztával vagy egy kis főtt
rizzsel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése