Hozzávalók:
1 db vöröshagyma,
1 db paprika,
1 db paradicsom,
50 dkg sertéscomb,
pirospaprika,
só,
bors,
köménymag,
fokhagyma,
tárkony,
zöldség zöldje,
kapor,
1 kis doboz tejföl
Elkészítése:
A vöröshagymát megdinsztelem egy kis olajon, hozzáadok 2 – 3 gerezd fokhagymát, 1 db apróra vágott paprikát és paradicsomot. A kockára vágott húst, fűszerezem pirospaprikával, sóval, borssal, köménymaggal, tárkonnyal. Amikor megfőtt a hús és a zöldségek akkor teszek még bele apróra vágott zöldség zöldjét és kaprot. A végén adunk hozzá még 1 kis doboz tejfölt.
http://aprosef.hu/tarkonyos_zoldbableves_leves
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése