2017. június 20., kedd
Indiai spenótos csirke
Indiai spenótos csirke:
Hozzávalók 1 adagra:
200 g csirkemell,
200 g mirelit spenót,
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 teáskanál gyömbér,
2 csipet őrölt fekete bors,
3 csipet só,
1 mokkáskanál őrölt római kömény,
40 ml főzőtejszín
Elkészítése:
A vöröshagymát, fokhagymát és a gyömbért felaprítjuk és kevés olívaolajon üvegesre pirítjuk.
Közben a csirkemellet kockákra vágjuk.
Az üvegesre pirított hagymákhoz adjuk a csirkemellet és fehéredésig sütjük.
Hozzáadjuk a fagyasztott spenótot, megvárjuk míg felolvad, összekeverjük a hússal hozzáadjuk a fűszereket, és lefedve kb. 15 percig pároljuk.
Hozzáadjuk a tejszínt és még pár percig kevergetjük a spenótos csirkét.
Tetszőleges körettel tálaljuk az elkészült spenótos csirkét. Például párolt rizzsel.
http://aprosef.hu/indiai_spenotos_csirke_recept?_fb_user_fbu=470183023161653
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése