2017. június 23., péntek

Hasselback csirkemell


Hasselback csirkemell:
Hozzávalók:

1 csirkemell filé,
15 dkg friss spenót,
12 dkg natúr krémsajt,
2 gerezd fokhagyma,
10 dkg reszelt sajt,
ízlés szerint só,
bors,
őrölt szerecsendió
Elkészítése:
A spenótot kevés olívaolajon megfonnyasztom, hozzáadom a felszeletelt fokhagymát, azzal is átpirítom és leveszem a tűzhelyről.
A krémsajtot kikeverem a fűszerekkel és a megfonnyasztott spenóttal.
A csirkemellet veagdosom, beletöltöm a krémsajtos tölteléket, megszórom a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 30 perc alatt készre sütöm.
Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsel kínálom!
http://gastrohobbi.cafeblog.hu/2017/02/22/hasselback-csirkemell-gmlm/



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése